Recenzii despre Keto Eat&Fit

 • Natalia
  Înainte, aveam 118 kilograme și nu mai credeam că pot face față obezității. Medicul mi-a prescris o dietă keto împreună cu administrarea capsulelor keto eat & fit. Nu aș fi crezut niciodată că slăbitul ar putea fi atât de ușor. În prima lună, am slăbit deja 21 de kilograme și nu mă voi opri aici!
  Keto Eat&Fit
 • Stanislav
  Odată cu vârsta, a început să-și revină foarte mult. Soția mea a încercat să mă pună pe o dietă, dar pentru o lungă perioadă de timp nu am putut să o suport, m-am gândit constant la mâncare, am vrut carne. Am aflat despre dieta keto, cu care trebuie să mănânci carne și alimente grase și am decis să încerc. Împreună cu ea, am început să folosesc capsule keto eat & fit. Drept urmare - mănânc carne, dar kilogramele dispar! Și fără foame!
  Keto Eat&Fit
 • Nina
  Anterior, am încercat să stau la o dietă ceto, dar nu am putut intra din nou în cetoză, în a 3-4-a zi, au apărut dureri de cap severe și m-am rupt. Un prieten m-a sfătuit să iau capsule Keto Eat & Fit împreună cu dieta. cu ei deja în a doua zi am simțit un val de energie! În prima săptămână, am slăbit aproape 5 kg!
  Keto Eat&Fit
 • Nina
  Folosesc regulat capsulele Keto Eat & Fit atunci când iau o dietă keto. Pentru o lună de utilizare, reușesc să slăbesc 10-15 kilograme, în timp ce nu mi-e foame și nu mă antrenez la sala de sport.
  Keto Eat&Fit
 • Viorel
  Capsulele Keto Eat & Fit sunt foarte ușor de luat și, împreună cu o dietă specială, dau un efect foarte rapid. Personal, am putut slăbi 14 kilograme în doar o lună.
  Keto Eat&Fit
Evaluarea utilizatorilor Keto Eat&Fit
4.6
13