Instructiuni de folosire Keto Eat&Fit

Instrucțiuni pentru utilizarea produsului

Capsulele Keto Eat & Fit sunt luate conform instrucțiunilor. Rezultatul pozitiv al pierderii în greutate depinde de oportunitatea admiterii și de respectarea dozei de medicament. În interiorul ambalajului există o instrucțiune detaliată în care puteți afla cum să utilizați corect produsul, indicațiile și contraindicațiile acestuia. Preparatul pe bază de plante Keto Eat & Fit recomandă administrarea a 1 capsulă de 3 ori pe zi cu puțină apă sau orice alt lichid. Puteți alege singur ora pentru programare. Un curs de dietă keto cu complex bhb pentru scăderea în greutate este conceput timp de 3 săptămâni. Dacă o persoană are probleme serioase cu supraponderalitatea, cursul se poate repeta, dar numai după o lună de pauză.

Indicații de utilizare

Instrucțiuni de utilizare a capsulelor pentru slăbit Keto Eat & Fit

Complexul de slăbire Keto Eat & Fit poate fi utilizat fără a vă schimba obiceiurile alimentare. Medicamentul merge bine cu toate produsele.

Se recomandă administrarea unui preparat de slăbire unic în următoarele cazuri:

  • Sedentarism sedentar;
  • Dieta necorespunzătoare, dependența de alimentele grase;
  • Excesul de greutate ușor și sever;

Dacă doriți să aruncați câteva kilograme în plus, veți vedea rezultate pozitive în doar o săptămână de la administrarea capsulelor. Abordarea obezității grave va necesita o abordare cuprinzătoare. Va trebui să luați nu numai medicamentul, ci și să vă echilibrați dieta, exercițiile fizice.

Contraindicații

În ciuda compoziției naturale, capsulele au unele contraindicații. Keto Diet Capsules Nerecomandat:

  • Copii de orice vârstă;
  • Femeile însărcinate, precum și în timpul alăptării;
  • În caz de intoleranță individuală la una dintre componentele medicamentului;
  • Pentru bolile stomacului și formele lor cronice (ulcere, gastrită).

O mică listă de contraindicații pentru utilizarea Keto Eat & Fit contribuie la creșterea cererii de medicament în multe țări. în Moldova, dieta keto cu complex bhb pentru scăderea în greutate este populară.