Cea mai eficientă și eficientă dietă

Printre oamenii obișnuiți să-și urmărească silueta, există iubitori înfocați de o varietate de diete. Pot observa rații speciale practic unul după altul, dar nu obțin niciodată un rezultat evident. Și totul se întâmplă deoarece corpul nostru își amintește de toate posturile și de fiecare dată, chiar și în modul de alimentație slabă, renunță la tot grăsimea stocată pentru o utilizare viitoare din ce în ce mai puțin dispusă. Prin urmare, va fi rațional să alegeți unul, dar eficient și dovedit, un sistem de slăbire care vă va ajuta să vă atingeți toate obiectivele pentru prima dată.

Dietele eficiente dovedite

rezultat eficient al unei diete pe legume și fructe

În clasamentul dietelor pentru slăbit, pozițiile de top sunt ocupate de dietele exprese. Acestea sunt metode de slăbire rapidă, cu ajutorul cărora puteți obține rezultatul dorit în doar o săptămână. Dintre acestea, există adesea diete în care există doar unul sau câteva alimente cu conținut scăzut de calorii - aceasta este celebra dietă cu chefir de la vale și dieta cu castraveți și morcov și varză și multe altele.

Aceste sisteme nutritive au un plus - ajută într-adevăr la scăderea în greutate și, prin urmare, și-au câștigat numărul mare de fani.

Cu toate acestea, toate metodele bazate pe reducerea extremă a caloriilor alimentare produc doar rezultate pe termen scurt. Faptul este că în 3-7 zile dintr-un meniu rigid, veți pierde în greutate, care va include exces de apă, țesut muscular și produse digestive. Trebuie doar să vă întoarceți la dieta obișnuită și toate aceste kilograme vă vor reveni din nou și, eventual, cu o creștere. Astfel de rații pot fi utilizate numai în cele mai extreme cazuri și numai cu condiția să nu aveți boli.

Cel mai dovedit sistem de slăbire este trecerea la o dietă sănătoasă și includerea exercițiilor zilnice.Eliminând din meniu toate alimentele nesănătoase și nesănătoase, reducându-vă porțiile și mergând la înot, fitness sau jogging, vă veți întoarce ușor, dar constant, la greutatea ideală. În plus, adoptând o abordare responsabilă a alimentației ca bază, nu vă mai puteți face griji niciodată despre kilogramele în plus.

Meniul cu alimente sănătoase exclude complet aportul de astfel de alimente:

activitatea fizică este un însoțitor indispensabil al dietelor
 • carne grasă;
 • toate alimentele prăjite;
 • afumate;
 • murături și marinate;
 • produse cu cremă de patiserie;
 • conserve;
 • semifabricate;
 • fast food;
 • chipsuri, gustări, crutoane;
 • produse coapte de drojdie;
 • sifon dulce;
 • sucuri ambalate;
 • alcool.

Evitarea acestor produse este cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a pierde în greutate. De asemenea, nu uitați că porțiile de mâncare ar trebui să fie mici, în mod ideal dacă veți mânca la un moment dat alimente care vor avea un volum egal cu trei dintre pumnii voștri.

Cu toate acestea, această regulă se aplică doar pentru trei mese principale, dar prânzurile și gustările de după-amiază ar trebui să fie mai puțin abundente, cel mai bine este să consumați fructe, legume sau produse lactate în acest moment.

Aspecte pozitive și negative ale dietelor echilibrate

Tehnicile dovedite de slăbire care nu conțin foame și disconfort psihologic nu sunt foarte populare. Principalul dezavantaj al acestor diete este natura lor pe termen lung, deoarece o persoană are dorința de a primi totul dintr-o dată. Cu toate acestea, o pierdere în greutate lină este cheia stabilității sale, veți putea menține cu ușurință rezultatele obținute și nu veți mai recurge niciodată la măsuri serioase pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Aproape toate dietele de acest tip sunt disponibile consumatorilor, deoarece nu conțin produse speciale. Cu toate acestea, va trebui să pregătiți singur mâncarea, deoarece aceasta este singura modalitate de a controla calitatea acesteia. Pentru cei cărora nu le place să stea lângă sobă, aceasta poate fi o problemă serioasă.

De asemenea, va trebui să vă strângeți la diverse banchete și bufete, să alegeți doar acele feluri de mâncare care sunt cele mai potrivite pentru dieta dvs. și să renunțați la deserturile bogate în calorii.

Pentru cei care au decis serios să aibă grijă de siluetă și sănătate, nu va fi dificil să creezi un meniu pentru o săptămână din produsele permise. Rețetele pentru preparate delicioase și sănătoase sunt disponibile gratuit pe internet, iar unele indică chiar și conținutul de calorii, care este foarte convenabil pentru a pierde în greutate.

Dieta săptămânală dovedită

Pentru cei care încă mai trebuie să slăbească rapid, populara dietă „Săptămâna” este potrivită. Implică o reducere extremă a conținutului de calorii din alimente, ajută la curățarea corpului, elimină excesul de lichid din acesta și stabilizează intestinele, deoarece există alimente cu fibre în meniu. Înainte de a începe să urmați această dietă, trebuie să consultați un medic, deoarece orice probleme de sănătate, chiar și cele mai nesemnificative, pot servi ca o contraindicație a acesteia. De asemenea, ar trebui să aveți răbdare - va trebui să simțiți foamea destul de des.

Meniu dietetic săptămânal

 • Luni: zi de post, în care puteți bea doar apă curată, bulion ușor de legume sau compot de fructe neîndulcit. Nu va trebui să mâncați alimente ca atare.
 • Marți: această zi este dedicată legumelor proaspete, le puteți mânca în orice cantitate, puteți face salate cu sos de lămâie. Este imperativ să se includă varza albă în dieta de marți, este un produs cu un conținut caloric negativ, adicăcorpul cheltuie mai multă energie pe digestie decât primește.
 • zi de fructe pentru dietă
 • Miercuri: Să beți din nou lichide ca luni.
 • Joi: este o zi cu fructe, mâncăm fructele noastre preferate în orice cantitate, cu excepția bananelor, a curmalei și a strugurilor.
 • Vineri: aceasta va fi o dietă proteică, ne putem răsfăța cu ouă fierte moi de pui fierte (nu mai mult de 2 buc. ), file de pui fiert (nu mai mult de 400 g) și chefir sau iaurt cu conținut scăzut de grăsimi ( fără zahăr și fără umpluturi).
 • Sâmbătă: înapoi la regimul de băut, bulion, apă și compoturi - toate acestea sunt componente ale meniului nostru.
 • Duminică: în această zi vom ieși treptat din dietă, deoarece dieta este mai variată. Micul dejun cu o ceașcă de ceai neîndulcit și câteva ouă fierte, la prânz mâncăm kiwi sau o portocală, luăm masa cu un pui ușor sau bulion slab de vițel, pentru o gustare de după-amiază puteți mânca și citrice sau kiwi și cină constă dintr-o salată cu legume proaspete cu frunze și roșii.

Ce avem?

Recenziile și rezultatele adepților acestei diete confirmă faptul că este foarte posibil să slăbești până la 7 kg de greutate într-o săptămână. Cifra este foarte impresionantă, dar nu uitați că, dacă vă aruncați asupra alimentelor bogate în calorii imediat după ce ați slăbit, greutatea va reveni din nou și foarte curând.

Cele mai eficiente, eficiente și simple în ceea ce privește toleranța fizică și psihologică sunt considerate diete echilibrate, care includ doar alimente naturale și proaspete utile pentru pierderea în greutate. Puteți încerca să slăbiți după metode la modă, dar amintiți-vă că toate sunt mai susceptibile de a da rezultate pe termen scurt.

Alegeți dieta corectă, moderată și variată și nu veți avea niciodată dorința de a pierde acele kilograme în plus.