Exerciții pentru slăbirea abdomenului și a părților laterale

Burta este o problemă pentru toți oamenii care slăbesc sau visează să slăbească. Din fericire, nu este deloc dificil să îndepărtați grăsimea din burtă cu ajutorul unei diete și a unui set de exerciții simple prezentate mai jos în format foto și video.

Puteți face nesfârșit greutăți, pompa abdominale, dar fără o dietă pentru a pierde în greutate pe abdomen și părți laterale, pierderea în greutate nu va funcționa. Alimentația corectă este un plus imens pentru obținerea rezultatelor.

Încălzire

Orice exercițiu ar trebui să înceapă cu o încălzire de cinci minute. Aceasta poate fi o frânghie de salt, un cerc, alergare și ghemuire în loc, îndoire în lateral și așa mai departe. Principalul lucru este să încălziți bine mușchii și articulațiile, să dispersați sângele și să vă pregătiți mental pentru stresul care urmează.

În continuare, trecem la exerciții simple pentru a pierde în greutate acasă. În primele câteva săptămâni, încercați să nu modificați ordinea exercițiilor și faceți totul strict conform instrucțiunilor. Dacă nu puteți face repetările necesare, nu vă descurajați. După două sau trei antrenamente, le vei stăpâni.

Nu mai înșelați

Înainte de a citi mai departe, vă voi pune o întrebare. Căutați în continuare o dietă de lucru sau o pastilă magică de slăbit?

Mă grăbesc să te dezamăgesc, NICI O DIETĂ care să te ajute să slăbești mult timp.

Și toate „produsele pentru slăbit” promovate pe internet sunt o înșelătorie completă. Marketerii câștigă pur și simplu o mulțime de bani din naivitatea ta.

Exersați imagini

Exercițiul 1: Ridicare alternativă a picioarelor.

Exercitarea ridicărilor alternative ale picioarelor

Intindeți-vă pe podea cu o pătură sau un covor dedesubt. Ridicați picioarele în sus așa cum se arată în fotografie. Apoi coborâți piciorul stâng fără a atinge fundul podelei și ridicați-l în poziția inițială. Apoi faceți același lucru cu piciorul drept și așa mai departe. Continuați exercițiul de slăbire abdominală timp de 45 de secunde.

Zona de antrenament: abdomenul superior și inferior.

Exercițiul 2: culcat pe podea.

Exercițiu întins pe podea

Luați poziția 1, așa cum se arată în imaginea de mai sus, cu brațele în spatele capului și picioarele îndoite la genunchi. Apoi, începem să ne răsucim alternativ spre dreapta și spre stânga. În partea de sus a exercițiului, trebuie să atingeți partea din spate a coapsei cu palma. O facem de 20 de ori în fiecare direcție.

Exercițiul 3: Continuați să ardeți părțile laterale.

exercițiu de slăbire lateral

Următoarele exerciții de slăbire laterală sunt foarte eficiente și, în ciuda dificultăților aparente ale executării sale, sunt ușor de efectuat acasă.

Faceți prima poză ca în fotografie, îndoiți brațul drept de cot și puneți-l pe partea dreaptă. Acest exercițiu necesită o concentrare și tensiune extremă în mușchii abdominali și laterali. După ce ați luat poziția corectă, începeți să vă mișcați talia în sus și în jos, încercând să nu slăbiți stomacul în punctul inferior. După 20 de repetări, rulați pe cealaltă parte și faceți același lucru.

Exercițiul 4: viraje laterale.

Întoarcerile laterale ale exercițiului

Acest lucru este similar cu exercițiul clasic de abs la domiciliu, dar complicat de crăpături la punctul de repetiție de sus și rigiditatea miezului. Cuplează perfect abdomenul superior și oblicele - adicăaceleași părți nenorocite. Efortul necesar pentru a menține trunchiul într-o poziție de 45 de grade adaugă o sarcină statică suplimentară.

Luați o poziție de pornire cu mâinile în față, așa cum se arată în imagine. Apoi începeți să întoarceți corpul într-o direcție și în cealaltă, păstrând același unghi față de orizont: 25 de repetări în fiecare direcție.

Exercițiul 5: abs swing cu picioarele ridicate.

Exercițiu balansați presa cu picioarele ridicate

Aici vom antrena abdomenul inferior și superior, urmat de distrugerea grăsimii și pierderea în greutate. O lecție destul de eficientă efectuată de-a lungul unei traiectorii de mișcare decupate.

Deci, ridicându-ne picioarele în sus, luăm poziția 1. Întindeți brațele în fața noastră și încercați să ne atingem picioarele de 30 de ori, așa cum se arată în imagine. Este destul de simplu.

Exercițiul 6: Ridicare alternativă a picioarelor.

Exercitarea ridicărilor alternative ale picioarelor

Din nou, nu este nimic dificil în ceea ce privește execuția, dar, din păcate, nu toată lumea poate efectua numărul necesar de repetări prima dată. Țineți trunchiul și picioarele în linie și nu vă lăsați fundul să se lase și să atingă podeaua.

Exercițiul 7: Ridicați trunchiul și picioarele.

Exercițiu ridicând trunchiul și picioarele

Acesta este cel mai dificil, dar și cel mai eficient exercițiu pentru a pierde în greutate pe abdomen și părți laterale. Puteți face acest lucru în două moduri: întins pe podea, așa cum se arată în fotografie, sau așezat pe o bancă. Avem în vedere o opțiune care poate fi făcută acasă, deoarece nu toată lumea are un magazin.

Poziționați-vă pe podea așa cum se arată în fotografie. Nu vă ajutați mâinile în timp ce vă deplasați, acestea ar trebui să contribuie doar la menținerea echilibrului. În poziția inferioară, menține-ți picioarele în greutate fără să atingi podeaua cu tocurile.

Pentru femeile care doresc să obțină cea mai rapidă pierdere în greutate, vă sfătuiesc să întăriți fiecare antrenament după cum urmează:

  1. pornește muzica preferată, astfel încât melodiile să meargă una după alta fără întrerupere;
  2. stai pe podea cu picioarele la lățimea umerilor și apucă-ți centura cu mâinile (pentru a face litera f);
  3. începeți îndoirile alternative energetice la stânga și la dreapta în timpul unei melodii;
  4. apoi, fără pauză de odihnă, ne apăsăm pumnii de bărbie și ne rotim corpul spre dreapta și spre stânga, în același mod până când se termină cântecul;
  5. este un exercițiu de slăbire side-by-side foarte eficient care se poate face douăzeci de minute sau mai mult după exercițiu și 45 de minute separat.

Aceste mișcări simple se pot face după fiecare antrenament și în orice altă zi, de cel puțin 7 ori pe săptămână. Vă recomandăm să faceți antrenamente de bază în fiecare zi.

Am luat în considerare cele mai eficiente exerciții pentru a pierde în greutate pe abdomen și pe urechile taliei, care pot fi completate de dvs. în procesul de stăpânire și câștigare a experienței.

Pentru a îmbunătăți rezultatele

Exercițiile la domiciliu pentru slăbirea abdomenului și a părților laterale împreună cu dietele dau rezultate bune într-un timp scurt. Cu toate acestea, există unele nuanțe care pot spori efectul exercițiilor fizice și pot scurta timpul până la rezultate.

  1. Cel mai bun moment pentru a face cardio este dimineața înainte de micul dejun. Mișcarea necesită energie, care este luată de obicei din meniul zilnic. Dimineața, stomacul este gol și corpul nostru consumă direct grăsime din părți și din abdomen;
  2. exercițiile de slăbit pe abdomen ar trebui să fie intense, cu o creștere a ritmului cardiac. Pulsul este un indicator indirect al intensității. De exemplu, pentru o femeie în vârstă de 30 de ani și o frecvență cardiacă în repaus de 65 de bătăi pe minut, pulsul optim pentru pierderea în greutate este de 109 bătăi pe minut, sau 18 în 10 secunde. Puteți calcula ritmul cardiac optim folosind un calculator online;
  3. trebuie să transpiri pentru a slăbi. Dacă nu transpiri, atunci pur și simplu nu rafinezi și faci exercițiile nu intens: nu va avea niciun sens din aceasta;
  4. Exercițiile de slăbire a abdomenului trebuie efectuate pe stomacul gol și fără apă potabilă. Puterea sau antrenamentul cardio implică de obicei să beți multă apă, dar nu în acest caz. Apa va gâlgâi neplăcut în stomac, distrăgându-vă atenția și împiedicându-vă să oferiți tot ce este mai bun.
  5. săriți cina dacă studiați seara. După exerciții fizice, metabolismul accelerează la un nivel fără precedent și tot ce intră în stomac arde în acest cuptor. Și dacă stomacul este gol, se consumă grăsime subcutanată.

Tragerea concluziilor

Am investigat, am studiat o grămadă de materiale și, cel mai important, am testat majoritatea dietelor și medicamentelor pentru slăbit. Verdictul este:

Dietele au dat doar rezultate temporare, imediat ce dieta a fost întreruptă - excesul de greutate a revenit imediat.

Reține! NU EXISTĂ O DIETĂ care să te ajute să slăbești dacă ai predispoziția de a fi supraponderal.

Nici produsele nou-pierdute în greutate cu care este plin întregul Internet nu au funcționat. După cum sa dovedit, toate acestea sunt o înșelăciune a marketerilor care câștigă o grămadă de bani pentru că sunteți păcăliți de publicitatea lor.