Dieta pentru leneși: cel mai simplu și mai sigur mod de a pierde în greutate

O altă confirmare că noul este vechiul bine uitat. Esența dietei pentru leneși este utilizarea corectă a apei. Aceasta este regula la care au respectat-o bunicile noastre. Urmând regulile simple descrise în acest articol, poți scăpa de excesul de greutate în doar o lună.

Beneficiile unei diete leneșe

În comparație cu alte modalități de a pierde în greutate, o dietă cu apă leneșă te ajută să o faci mai confortabil, fără riscul unei căderi și a unei traume psihologice însoțitoare.

Fata bea apă cu o dietă leneșă
 1. Dacă respectați cu strictețe toate regulile, puteți mânca orice. Nu este nevoie să numărați caloriile, gândiți-vă la meniu și gătiți doar mese dietetice, aveți grijă de metoda de tratament termic.
 2. Nu există o senzație constantă de foame, datorită faptului că apa umple întregul volum al stomacului. În plus, conținutul său de zero calorii.
 3. Se îmbunătățește activitatea organelor interne, corpul este curățat, ceea ce afectează favorabil starea pielii - toate acestea sunt ajutate de o cantitate mare de lichid consumată.
 4. Apa este un excelent catalizator metabolic. Datorită ei, organismul arde caloriile mai repede, transformându-le în energie. Corpul începe imediat să se trezească, starea generală de bine se îmbunătățește și somnolența dispare.
 5. Dieta leneșă poate fi urmată oriunde: în vacanță, la serviciu sau acasă. Nu sunt necesare antrenamente speciale sau modificări ale stilului de viață.

Dar cel mai important avantaj al unei diete pentru leneși este că vă puteți răsfăța cu răsfățurile preferate, mai ales în timpul sărbătorilor de sărbători. Trebuie doar să bei cantitatea necesară de lichid în avans și să slăbești cu plăcere.

Factorii care afectează rata de pierdere în greutate

Pierderea în exces este un proces individual și depinde de pierderea în greutate a corpului. Dieta pentru leneși, este renumită doar pentru recenziile pozitive. Datorită dietei cu apă, puteți slăbi de la 5 la 12 kg într-o lună.

Factori de care depinde rata de pierdere în greutate:

 • Mâncarea pe care o mănâncă o persoană. În ciuda faptului că puteți mânca orice, trebuie amintit că o abundență excesivă de grăsimi, amidon și dulci încetinește procesul de pierdere în greutate. De asemenea, este de dorit să reduceți puțin cantitatea de sare.
 • Masa totală a excesului de greutate. Procesul merge mai repede, cu atât este mai mult. La oamenii zvelți și slabi, corpul pierde excesul de greutate mult mai lent.
 • Vârstă. Cu cât persoana este mai în vârstă, cu atât metabolismul este mai rău. Este mai ușor pentru tineri să slăbească.

Dar, în multe privințe, efectul depinde de persoana însăși. Unii care au o dietă cu apă slăbesc 1 kg pe săptămână, alții ajung să slăbească până la 5 kg în aceeași perioadă. Activitatea fizică va accelera procesul de pierdere în greutate. Educația fizică nu vă va permite să pierdeți elasticitatea și să lăsați pielea dacă o persoană are o cantitate mare de greutate în exces.

dieta cu apa pentru lenesi

Recomandări și reguli de bază

Este recomandabil să urmați o dietă leneșă o dată pe an, nu mai mult de trei săptămâni. Dar dacă există un motiv întemeiat pentru a o repeta, este necesar să se mențină o pauză între ciclurile de dietă de cel puțin o lună. Obiceiul util dobândit de a bea apă cu puțin timp înainte de masă poate fi aplicat în alimentația de zi cu zi, dar va trebui să reduceți puțin cantitatea de lichid.

Respectarea strictă a regulilor de bază vă va permite să obțineți succes în lupta împotriva kilogramelor în plus în cel mai scurt timp posibil.

 1. Urmând regulile dietei pentru leneși, este important să bei doar apă plată pură. Nu beți băuturi în timpul meselor și cel puțin pentru următoarea oră. După timpul alocat, puteți bea ceai, cafea sau ceaiuri din plante.
 2. Apa trebuie consumată numai crudă și întotdeauna la temperatura camerei. În timpul tratamentului termic, apa își pierde majoritatea mineralelor și sărurilor utile. Cald - accelerează metabolismul și adaptează organismul la aportul alimentar, în timp ce începe activitatea tractului digestiv.
 3. Apa trebuie băută nu doar cu 20 de minute înainte de masa principală, ci și înainte de gustări minore, chiar dacă este vorba de fructe, biscuiți sau semințe. De regulă, pentru mulți, dorința de a avea o gustare dispare doar din nevoia de a bea 2 pahare de lichid.

Apa trebuie să fie întotdeauna în apropiere. Puteți achiziționa o sticlă mică de volumul dorit, astfel încât să nu existe dificultăți în măsurarea cantității necesare de lichid.

Dieta pentru lenesi - un meniu aproximativ

Înainte de a începe o dietă, este indicat să luați în considerare o dietă aproximativă. Respectarea strictă a aportului alimentar la oră va crește performanța uneori. Creșterea consumului de fructe crude și reducerea cărnurilor dulci, grase, făinoase și afumate contribuie, de asemenea, la eliminarea rapidă a excesului de greutate.

alimente pentru dietă leneșă

Meniul zilnic de dietă pentru leneși arată astfel:

Timp Meniul
Mic dejun

7: 40 - 2 pahare cu apă curată.

8: 00 - micul dejun obișnuit.

9: 15 - 9: 30 - cafea sau ceai fără zahăr.

9: 30 – 12: 40 Apă pură necarbogazoasă nelimitat
Masa de seara

12: 40 - 2 pahare cu apa fara gaz.

13: 00 - prânz cu orice conținut de feluri de mâncare și calorii.

14: 15 - 14: 30 ceai sau cafea fără zahăr.

14: 30 – 17: 40 Apa curata la temperatura camerei in orice cantitate
Masa de seara

17: 40 - 2 pahare cu apă curată.

18: 00 - cina dupa gust.

19: 15 - 19: 30 orice băutură fără zahăr.

19: 30 – 7: 40 În caz de foame, puteți bea puțină apă.

Principalele contraindicații

Datorită utilizării unui volum mare de apă, multe substanțe utile încep să fie spălate din organism, în special magneziu, sodiu și calciu. În timpul dietei, este indicat să începeți să beți un complex de vitamine-minerale.

Contraindicații pentru alegerea acestei metode de slăbire:

 • Al treilea semestru de sarcină și alăptare.
 • Boli ale sistemului excretor, cum ar fi probleme cu rinichii, vezica urinara etc.
 • Dacă există o deficiență de calciu în organism.
 • Nu puteți ține o dietă pentru copiii sub 16 ani.

Înainte de a începe o dietă, persoanele cu boli ale sistemului cardiovascular ar trebui să consulte un medic. De asemenea, nu este recomandabil să aleagă această metodă pentru cei cărora nu le place să bea apă.