Dieta cu pepene verde pentru slăbit. Meniu timp de 5 zile

Buna dragi cititori. Vara este un moment minunat pentru a vă îngriji sănătatea și a vă curăța corpul. Vara, o astfel de oportunitate este cu adevărat oferită, deoarece acum există o abundență mare de fructe de pădure, fructe, legume care ajută nu numai să curățe corpul, ci și să scape de kilogramele în plus. Sfârșitul verii este sezonul pepenilor verzi delicioși, suculenți, dulci și aromatici. Nu este dificil să cumperi un pepene verde acum. Piețele, magazinele, supermarketurile fac doar semn cu pepeni verzi și frumoși. Dacă te-ai hotărât să slăbești și îți plac pepenii, atunci cel mai probabil ți se va potrivi dieta cu pepene verde pentru slăbit. Meniul dietetic este conceput pentru 5 zile. În acest timp, puteți curăța corpul și puteți obține o doză suplimentară de vitamine și minerale.

Pepenele verde este o boabă verde imensă, cu o pulpă roșie suculentă minunată. Conține doar 25 kcal de pepene verde la 100 de grame. Datorită conținutului ridicat de apă și a cantității minime de calorii, pepenele verde este folosit în diete și cu destul succes.

Cu siguranță îți plac pepenele verde. Se pare că, în ciuda saturației acestei delicatese cu glucoză, consumul de pepene verde într-o săptămână poate pierde până la cinci kilograme de greutate. Există o dietă specială cu pepene verde. Și despre ea vreau să vă spun.

Dieta cu pepene verde pentru slăbit. Meniu timp de 5 zile

Această boabe neobișnuit de mari conține fibre sănătoase și o cantitate foarte mare de suc. Datorită efectului diuretic al pepenelui, tot lichidul în exces părăsește corpul.

Și datorită fibrelor, procesele metabolice naturale din organism sunt îmbunătățite. Se crede că pepenele verde ajută la curățarea sângelui și la creșterea imunității. Pepenele verde este foarte benefic pentru organism. Consumul de pepene verde îmbunătățește funcția intestinului. Toxinele și toxinele sunt îndepărtate din intestine.

pepene verde pentru slăbit

Pe baza tuturor calităților pozitive ale fructelor de pădure, putem concluziona că dieta cu pepene verde poate fi nu numai eficientă, ci și foarte pozitivă pentru sănătate. Cu toate acestea, trebuie înțeles că acest principiu al alimentației este o mono-dietă și nu poate fi folosit mai mult de 5 zile.

Dieta constă în consumul de pepene verde și pâine neagră.

Ziua 1 - începutul dietei

În prima zi a dietei, puteți mânca doar pepene verde. Este permisă utilizarea acestei boabe în orice cantitate și după orice perioadă de timp.

De îndată ce există dorința unei gustări, trebuie să vă sărbătoriți cu pepene dulce suculent. Puteți bea orice băutură fără zahăr. Numai că este puțin probabil să existe dorința de a bea.

Ziua 2 - adaptare

În a doua zi a dietei dimineața, puteți mânca o felie de pâine neagră împreună cu un pepene verde. Restul meselor ar trebui să constau din nou doar din această boabă frumoasă. Puteți mânca pepene verde în orice cantitate și după orice perioadă.

Ziua 3 - Dieta medie

În această zi, pentru toate mesele principale (mic dejun, prânz și cină), puteți adăuga o felie de pâine neagră la pepene verde. În intervalele dintre mesele principale, este permis să se mănânce numai pepene verde în orice cantitate.

Ziua 4 - mai aproape de obiectiv

În această zi, din nou, pepene verde și pâine neagră. Dar poți fierbe piept de pui la cină.

Ziua 5 - renunțarea la dietă

Micul dejun din ultima zi a dietei constă din pepene verde și o felie de pâine neagră. La prânz, ar trebui să mâncați o salată de legume și piept de pui fiert.

Pentru cină, vă puteți permite iaurt cu conținut scăzut de grăsimi sau brânză de vaci. În această zi, pepenele trebuie consumat ca gustare.

După cinci zile de o astfel de dietă, trebuie să reveniți la normal. Excludeți doar din alimentație dulciurile, făina și alimentele prea grase. Datorită acestui fapt, va fi posibil să păstrăm rezultatul.

pepene verde și suc de pepene verde pentru slăbit

Puteți reveni treptat la principiul nutrițional obișnuit. Trebuie amintit că o dietă echilibrată ajută la evitarea excesului de greutate și ajută la menținerea sănătății.

Dieta cu pepene verde pentru scăderea în greutate este foarte simplă și având în vedere faptul că este fierbinte acum și că nu vrei să mănânci deloc, iar folosind pepene verde, poți pierde în greutate și poți curăța corpul.

Dar acestea nu sunt toate avantajele unei boabe suculente și gustoase; în zilele toride de vară, pepenele verde este folosit pentru față. Pregătește gheață din suc de pepene verde, își freacă fața cu o felie de pepene verde, fac diverse măști. Deci, pepenele verde ajută la păstrarea frumuseții atât externe, cât și interne.

Informații importante

În concluzie, aș dori să vă atrag atenția specială asupra faptului că o mono-dietă are întotdeauna unele contraindicații.

Nu utilizați această dietă dacă aveți boli cronice, în prezent aveți imunitate scăzută, sunteți gravidă sau alăptați.

Pentru încredere deplină în mijloacele alese pentru slăbit, trebuie să consultați un nutriționist.