Slăbiți la băuturi: consumați dietă timp de 10 zile cu un meniu

Au încetat bărbații frumoși să te observe? Devine mai subțire cu metoda din acest articol și totul se va schimba. În căutarea fericirii, care pentru mulți este direct proporțională cu frumusețea și armonia cu toate consecințele care rezultă, unii oameni preferă metode dure, dar eficiente de slăbire. Consumul de dietă timp de 10 zile se referă tocmai la astfel de metode de a scăpa de kilogramele în plus, mai degrabă ca un experiment pe propriul corp. Pentru ca centimetri în plus să se îndepărteze de talie și șolduri, nu este suficient doar să beți băuturi cu conținut scăzut de calorii - trebuie să o faceți în mod competent, respectând anumite reguli, iar rezultatul va fi pe plac.

Esență și caracteristici

Metoda implică o respingere completă a alimentelor solide în favoarea băuturilor cu conținut scăzut de calorii. Creatorii dietei au făcut-ofată care bea apă pe o dietă de băutaccentul principal este pus pe această caracteristică, deoarece ei credeau că apucarea stresului a devenit norma care dăunează cel mai mult cifrei.

În plus, în procesul de mestecare a alimentelor, pofta de mâncare crește, astfel încât o persoană mănâncă involuntar mai mult decât dorea inițial.

Evitarea alimentelor solide are un efect pozitiv asupra sistemului digestiv. Nu mai trebuie să digere ore în șir bucata grasă de porc prăjit pe care ai mâncat-o la prânz, mâncând pâine albă - totul se întâmplă mult mai repede și mai ușor. Sistemul digestiv este descărcat treptat, procesele metabolice sunt din ce în ce mai bune, iar stomacul are dimensiuni reduse, ceea ce are în continuare un efect pozitiv asupra stării figurii.

Datorită aportului mare de lichid și a predominanței „vaselor” proaspete în dietă, se stabilește metabolismul apei-sare. Acest lucru are un efect pozitiv nu numai asupra proceselor care au loc în interiorul corpului - aspectul se schimbă, de asemenea. O persoană scapă de umflături, care pentru o lungă perioadă de timp ar putea fi percepute ca kilograme în plus.

Important:În forma clasică, dieta de băut este concepută pentru 30 de zile, dar medicii nu recomandă organizarea unor astfel de experimente pe propriul corp.

Lipsa de alimente solide și cantități suficiente de substanțe nutritive are un impact negativ asupra sănătății, astfel încât, după o dietă, este posibil să aveți nevoie de ajutor de la medici.

Dietele mai scurte de băut - 10 zile (vezi recenziile de mai jos) sunt acceptabile, deoarece vă permit să pierdeți câteva kilograme în plus și nu vă dăunează sănătății. De obicei, se recomandă să respectați o astfel de dietă timp de 5-7 zile, dar este permisă și o dietă de băut de zece zile.

reducerea taliei la o dietă de băut la o fată

Trebuie doar să creați un meniu variat, astfel încât să nu conste doar din apă și chefir, altfel corpul va fi pur și simplu epuizat și acest lucru este însoțit de efecte secundare concomitente - dureri de cap, slăbiciune, amețeli și chiar leșin.

Produse permise și interzise

Toate cele 10 zile ale dietei de băut (înainte și după) necesită respectarea regulilor. Înainte de a începe, este recomandabil să efectuați un audit în propria bucătărie pentru a elimina tot ceea ce este gustos, dar dăunător, din frigider și dulapuri. În afara vederii, lipsa de minte este potrivită pentru multe diete, pentru că dacă nu te ciocnești constant de un produs de pe lista interzisă, va fi mult mai ușor să menții un meniu strict fără întreruperi.

Important: Orice aliment care trebuie mestecat nu trebuie consumat în timp ce respectați obiceiurile de băut.

Gândește-te la ce mănâncă copiii mici fără dinți și vei înțelege ideea generală a unei diete. Restricția nici măcar nu se impune separat pentru mâncarea rapidă sau mâncarea prăjită, deoarece astfel de feluri de mâncare nu pot fi transformate în niciun fel în lichide.

ceaiul de plante poate fi băut cu o dietă de băut

În ceea ce privește felurile de mâncare acceptabile, lista nu este prea lungă, deci nu vă veți confunda. Include următoarele băuturi:

 • ceai negru, verde sau din plante (exclusiv natural, nu în pungi);
 • cafea neagră naturală proaspăt preparată fără zahăr (o dată pe zi);
 • cacao fără zahăr;
 • sucuri proaspăt stoarse din fructe, fructe de pădure sau legume fără zahăr (dacă băutura este prea concentrată, se diluează cu apă curată);
 • smoothie-uri realizate din fructe, fructe de pădure, legume, cereale, produse lactate fermentate etc . ;
 • băuturi din fructe proaspăt preparate și băuturi din fructe fără zahăr (nu sunt pregătite pentru iarnă și nu sunt cumpărate în magazin); jeleu fără amidon adăugat;
 • bulion de legume sau ciuperci strecurate;
 • bulion gătit cu carne slabă, carne de pasăre sau pește;
 • lapte cu un conținut de grăsimi mai mic de 2, 5% și băuturi din lapte fermentat cu un conținut de grăsimi de cel mult 1%;
 • supe de piure de legume preparate cu un blender.
apa pură necarbonatată poate fi băută în cantități mari pe o dietă de băut

Pe lângă băuturile cu conținut scăzut de calorii, puteți și chiar trebuie să beți cantități mari de apă pură necarbogazoasă - cel puțin 8 pahare pe zi. Poate fi alternat cu un „vas” lichid ales pentru o anumită zi, sau beat de fiecare dată când îți este foame (și acest lucru se va întâmpla adesea în timpul unei diete de băut).

Toate băuturile sunt preparate fără sare și zahăr, ceea ce înseamnă că trebuie să suporti gustul blând al „felurilor de mâncare”. O altă opțiune este să adăugați condimente naturale, care vor face gustul mai pronunțat și mai plăcut. Acestea sunt scorțișoară, ghimbir, suc de lămâie, salvie, busuioc, cimbru și alte condimente pe bază de plante. Uneori puteți adăuga o lingură de miere naturală la ceaiul sau băutura din fructe.

Meniu de slăbire

Toată lumea poate compune un meniu convenabil pentru ei înșiși pentru întreaga perioadă de slăbire, ghidat de lista băuturilor permise. Puteți pregăti diferite "feluri de mâncare" lichide pentru fiecare masă sau puteți urma principiul monocomponent al construirii unei diete. Cel mai bine este să alternați zilele de fructe și legume cu bulion sau lapte fermentat, dar fiecare alege sistemul optim pentru el însuși.

Versiune clasică

Meniu aproximativ pentru dieta dură de băut timp de 10 zile, arată astfel:

bulionele de ciuperci și legume sunt incluse în dieta dietei de băut
 • 1 zi - lapte cu un conținut de grăsimi de până la 2, 5% (puteți adăuga miere sau scorțișoară), băuturi din lapte fermentat (chefir, lapte fermentat la cuptor, iaurt natural fără aditivi) cu un conținut de grăsimi de nu mai mult de 1%;
 • Ziua 2 - legume, ciuperci, carne, pui, bulion de pește (ultima opțiune pentru un amator), fără arome și particule alimentare solide;
 • Ziua 3 - sucuri și smoothie-uri proaspăt stoarse din legume, fructe sau fructe de pădure fără zahăr (dacă băutura devine acră, se diluează cu apă);
 • Ziua 4 - ceai negru, verde sau din plante fără zahăr, dacă doriți, puteți măcina puțină rădăcină de ghimbir în fiecare pahar și adăugați o felie de lămâie;
 • Ziua 5 - compot din fructe proaspete sau uscate și fructe fără zahăr;
 • Ziua 6 - jeleu din fructe, fructe de pădure sau cereale, dacă se dorește, bulion de legume sau supă de piure;
 • Ziua 7 - suc proaspăt stors din fructe, legume sau fructe de pădure;
 • Ziua 8 - lapte și băuturi din lapte fermentat;
 • Ziua 9 - bulion de carne sau de pui;
 • Ziua 10 - apă curată nelimitată fără gaz.

Important: Pentru fiecare zi trebuie să preparați 2 litri din băutura selectată, nu trebuie să uitați nici de apa curată.

Când compuneți un meniu, puteți combina diferite ingrediente într-un singur „vas”, de exemplu, puteți experimenta legume și fructe și puteți încerca, de asemenea, condimente naturale care vor ajuta la diversificarea gustului.

Opțiunea de ciocolată

Există o altă dietă de băut, mai exotică, de 10 zile.

fata cand bea o dieta bea ciocolata calda

Meniul nu uimește prin varietatea sa, iar corpul nu primește toate substanțele nutritive necesare, prin urmare, dacă urmați această metodă, trebuie să vă monitorizați în permanență starea de bine, astfel încât, dacă apar orice afecțiuni, să puteți face dureri reveniți la dieta anterioară.

Numele dietei este consumul de ciocolată. Timp de 10 zile, se recomandă să beți numai apă pură, cacao fiert în apă sau lapte degresat și ciocolată fierbinte făcută dintr-un produs negru sau amar. Băuturile se prepară fără zahăr, dar se pot adăuga scorțișoară și alte condimente. Un astfel de meniu este relativ bine hrănitor și înălțător, ceea ce este important în orice dietă, deoarece reduce riscul de defecțiuni.

Important:Nu puteți bea mai mult de 7 căni de cacao sau ciocolată caldă pe zi.

Intrare și ieșire corecte

Orice schimbare drastică a dietei poate dăuna grav organismului, deci nu merită riscul. Dacă aveți suficient timp pentru a respecta toate regulile de intrare și ieșire, cel mai bine este să faceți acest lucru. În caz contrar, trebuie să vă gândiți dacă este necesară o dietă, deoarece nerespectarea recomandărilor va duce cel mai probabil la o re-setare a kilogramelor scăzute.

Cel puțin o săptămână înainte de a începe o dietă rigidă de băut timp de 10 zile, ar trebui să treceți treptat la o nutriție adecvată.La început, produsele obișnuite rămân în meniu, dar va trebui să renunțați la prăjire, preferând gătitul, tocănița, coacerea sau aburirea. Încă din prima zi de pregătire pentru dietă, este necesar să beți mai multe lichide.

Treptat dimensiunea porției este redusă, cantitatea de alimente lichide crește și cantitatea de alimente solide scade.

când ieșiți dintr-o dietă de băut, trebuie să adăugați treptat alimente solide

Important:Trebuie să mănânci de 4-6 ori pe zi, iar ultima masă este dată unei băuturi din lapte fermentat sau decoct din plante (2-3 ore înainte de culcare).

În ultima zi înainte de a începe dieta, alimentele lichide ar trebui să predomine în meniu, puteți mânca doar ceva solid, dar cu un conținut scăzut de calorii, de exemplu, o porție de tocană de legume sau o bucată mică de piept de pui fiert, doar o singura data.

Ieșirea din dietă ar trebui să fie, de asemenea, treptată. Putem spune că intrarea în ea se repetă, numai în ordine inversă. Cantitatea de alimente lichide scade treptat, alimentele solide cresc. Ieșirea dintr-o dietă de 10 zile ar trebui să dureze 10-14 zile, în funcție de bunăstarea personală și de rezultatele dorite.

Aportul zilnic de calorii trebuie crescut treptat - cu 30-50 kcal pe zi. În același timp, nu trebuie să vă aruncați imediat pe carne sau ouă fierte - corpul este deja puțin înțărcat din astfel de alimente, prin urmare, printre alimentele proteice, este mai bine să alegeți mai întâi leguminoasele, soia, laptele și brânza de vaci.

Rezultate și feedback

Fiecare organism reacționează diferit la aceeași dietă - unii reușesc să-și corecteze semnificativ cifra, în timp ce alții abia observă eliminarea edemului. Rezultatele unei diete de băut timp de 10 zile sunt, de asemenea, influențate de greutatea inițială - cu cât este mai mult, cu atât va fi mai posibil să pierzi, dar ultimele kilograme dispar întotdeauna cu dificultate.

În medie, în 10 zile de o dietă de băut, puteți scăpa de 5-7 kg de greutate în exces, unii reușesc să treacă pragul de minus 10 kg, dar acest lucru nu se întâmplă atât de des.Cea mai intensă slăbire va avea loc în primele câteva zile, deoarece corpul va lăsa nu atât de multe kilograme în plus, cât stagnarea conținutului de lichide și intestinale.

oamenii care urmează o dietă de băut răspund diferit în legătură cu aceasta

În funcție de efectul obținut, oamenii vor răspunde diferit la dietă. A stat 10 zile, greutate înainte de început - 61 kg, greutate după absolvire - 55 kg. Nu m-am deranjat prea mult în meniu, am băut tot ce s-a băut. Am făcut supe, le-am măcinat cu un blender, am stors sucuri din fructe și legume, am făcut piureuri de dietă, chiar am dus milkshake-uri la bistro de câteva ori.

O altă fată a părăsit această recenzie: „Pot spune cu încredere că aceasta este o dietă pentru cei cărora le place să își asume riscuri. Au stat pe ea cu un prieten și au împărtășit rezultatele în fiecare zi. Plumbul a fost aproximativ același - aproximativ 1-1, 2 kg în fiecare zi. Nu a fost nici o bucurie, dar până la urmă mi-au durut rinichii, iar prietenul meu s-a plâns de disconfort la stomac. Dieta este, desigur, eficientă, dar este sigură? "

Concluzii

Dieta de băut de 10 zile nu este echilibrată, iar medicilor nu le place prea mult, ceea ce te face să te întrebi. Tehnica îi va ajuta pe cei care vor să slăbească rapid o mulțime de greutate, dar dacă există suficient timp pentru metode mai raționale de slăbit, este mai bine să nu riscați în zadar.

Povestea cititorului „Cum am slăbit 18 kg în 2, 5 luni”.Toată viața am fost grasă, am suferit de un exces de greutate. În magazinele de îmbrăcăminte, am ales mărimea L, care până la vârsta de 25 de ani s-a transformat în XL și a continuat să crească. Îmi dau seama mult timp cum am încercat să lupt cu 30-35 de kilograme în plus: diete, greve ale foamei, activitate fizică, chiar și pastile și un fel de conspirații. Efectul a fost de scurtă durată sau a lipsit cu totul. Pe scurt, disperarea, depresia și aproape resemnarea față de greutatea lor enormă. Dar într-o zi am dat peste . . . o ciocolată care te ajută să slăbești! Nu m-a costat nimic să încerc - îmi plac bomboanele. L-am comandat și l-am mâncat. Și greutatea s-a târât în jos ! ! Sună ca misticism, dar este. Am început să studiez problema și am înțeles cum funcționează totul. Fetelor, încercați! Am aruncat deja 18 kg în 2, 5 luni. Și continui. Depinde de tine, dar nu pierzi nimic, cu excepția greutății, desigur.