Dieta japoneză, pierderea în greutate în 7, 13 sau 14 zile

Pentru cei care sunt hotărâți să obțină o cifră subțire, dieta populară japoneză este potrivită.Recenziile celor care au slăbit confirmă faptul că dieta japoneză este capabilă să schimbe greutatea mai repede decât alte sisteme de slăbire. Dar fii pregătit pentru faptul că este foarte greu să stai pe el. Pentru a merge până la o figură subțire până la capăt, trebuie să vă distingeți prin rezistență și doriți cu adevărat să vă schimbați. Dacă ați crezut că dieta japoneză pentru scăderea în greutate implică introducerea de mâncăruri naționale sub formă de rulouri și sushi în dietă, vă înșelați. Va trebui să mănânci departe de cele mai delicioase, dar produse sănătoase. Să aruncăm o privire mai atentă la acest sistem nutrițional pentru pierderea în greutate.

Baza dietei japoneze

Esența dietei japoneze este trecerea la alimente proteice și reducerea la minimum a carbohidraților și a grăsimilor. Dieta japoneză pentru scăderea în greutate „în număr” arată astfel:

 • Rezultatele dietei japoneze sunt minus 7-8 kg. Principalul lucru este să urmați un anumit meniu dezvoltat de nutriționiștii japonezi.
 • Puteți urma o dietă sănătoasă timp de maximum 2 săptămâni.
 • Puteți să o repetați nu mai mult de o dată la 2 ani, altfel poate apărea o defecțiune metabolică.
 • Dieta japoneză poate dura 7, 13 sau 14 zile. În funcție de câte kilograme doriți să slăbiți pe dieta japoneză, puteți determina în mod independent durata acestuia.

Caracteristicile dietei pe „japoneză”

Meniul pentru dieta japoneză este destul de monoton. Veți mânca numai acele produse care sunt prescrise de autorii acestui sistem, fără abateri de la porții și excluzând produsele de substituție. Principalele caracteristici ale dietei sunt următoarele:

 • Dieta japoneză fără sare înseamnă o respingere completă a sării, zahărului și a altor condimente. Sucul de lămâie poate fi adăugat la salata de legume.
 • Ar trebui să beți 1, 5 - 2 litri de apă obișnuită pe zi. Se recomandă să beți primul pahar dimineața pe stomacul gol.
 • Coacerea și alcoolul sunt strict interzise.
 • În fiecare dimineață începeți cu o ceașcă de cafea organică. Dacă nu beți cafea neîndulcită, puteți adăuga o linguriță de miere.
 • Legumele incluse în meniu pot fi consumate în orice porțiune.
 • Trebuie să mănânci clar conform schemei dezvoltate de nutriționiști. Nu modificați ordinea zilelor și mâncarea în locuri.
 • Este recomandat să beți vitamine complexe, astfel încât pierderea în greutate să nu vă afecteze starea pielii, a unghiilor și a părului.
coacerea și alcoolul sunt interzise cu dieta japoneză

Aderarea strictă la meniul întocmit de nutriționiști este cheia pentru pierderea în greutate cu succes acasă. Mai jos veți găsi meniul dietei japoneze timp de 7 zile. Dacă decideți să pierdeți în greutate pentru cele 14 zile maxime permise, începeți să urmăriți meniul de șapte zile chiar de la început și în a doua săptămână de slăbire.

Dieta japoneză de 7 zile

Dieta populară japoneză de 7 zile este extrem de eficientă. O săptămână de dietă strictă ar trebui să fie suficientă pentru a vă ordona silueta dacă sunteți relativ slab. În dieta de slăbit, vor fi prezente alimente simple, toate fiind sărace în calorii, lucru confirmat de tabelul conținutului caloric al produselor. Cu respectarea strictă a meniului, corpul tău se va adapta la condițiile noi în 2-3 zile și nu vei merge cu ochii flămânzi.

Dieta japoneză de 7 zile începe cu o ceașcă de cafea în fiecare dimineață. Antioxidanții din această băutură ajută la combaterea radicalilor liberi din celulele dvs. , ceea ce înseamnă că vă păstrează tânăr. În plus, oamenii de știință au demonstrat că cofeina stimulează arderea eficientă a grăsimilor în timpul exercițiului. Și, desigur, o ceașcă de cafea este veselie pentru întreaga zi.

dieta japoneză recomandă porții mici de mese

Meniu de dietă japoneză de 7 zile

În fiecare dimineață începe cu o ceașcă de cafea și acesta este întregul mic dejun. Cina și prânzul vor fi diferite.

luni

 • Ia cafea neagră la micul dejun.
 • Masa de prânz: ouă fierte de pui - 2 bucăți, salată de varză, un pahar de suc de roșii (sau 1 roșie).
 • Pentru cină: o bucată de pește (200 g), fiert sau aburit.

marți

 • Pentru micul dejun: este permisă adăugarea unui crutoan la o ceașcă de cafea.
 • La prânz: o bucată de pește (200g) fiert sau prăjit ușor, salată de varză.
 • Pentru cină: chefir cu conținut scăzut de grăsimi - 1 pahar, o felie de vițel fiert (200g), gătit fără sare și alte condimente.

Miercuri

 • Pentru micul dejun: o ceașcă tradițională de cafea cu 1 cookie.
 • Pentru prânz: dovlecei medii (pot fi prăjiți sau aburi).
 • Masă de seară: o felie de carne de vită fiartă (200g), 2 ouă fierte de pui, salată de varză.

Joi

 • Masă de dimineață: cafea neagră și un mic crouton.
 • La prânz: ou crud de pui, salată de 3 morcovi fierți, dressing - ulei vegetal, o bucată de brânză tare.
 • Gustare de seară: mere - 2 bucăți.

Vineri

 • Pentru micul dejun: cafea și morcovi, proaspete, rase, cu suc de lămâie.
 • La prânz: jumătate de kilogram de pește fiert, aburit sau prăjit ușor, un pahar de suc de roșii.
 • Masă de seară: mere - 2 bucăți.

sâmbătă

 • La micul dejun: cafea neagră neîndulcită.
 • La prânz: jumătate de kilogram de pui fiert sau înăbușit, salată de varză.
 • Pentru cină: ouă fierte - 2 bucăți, morcovi crudi.

duminică

 • Ia cafea (sau o ceașcă de ceai verde) la micul dejun.
 • La prânz: o bucată de carne de vită fiartă (200g), un măr.
 • Pentru cină: alegeți oricare dintre cele de mai sus, cu excepția cinei de miercuri.

Dieta japoneză timp de 13 zile

Deși dieta japoneză de 13 zile este considerată săracă în calorii și săracă în carbohidrați, dieta este selectată astfel încât organismul dvs. să aibă suficienți nutrienți, inclusiv fibre vegetale. Dieta japoneză de 13 zile este destul de convenabilă prin faptul că nu trebuie să-ți faci creierul peste dieta ta zilnică. Nutriționiștii japonezi au făcut deja acest lucru pentru dvs. , dar trebuie doar să îi respectați cu strictețe toate postulatele și rezultatul nu vă va ține să așteptați mult timp.

fibrele vegetale sunt prezente în dieta japoneză

Meniu dietă japoneză de 13 zile

Urmați meniul de 7 zile și apoi repetați din nou primele 6 zile. Astfel, meniul dietei japoneze timp de 13 zile nu va diferi de cel săptămânal. Toate alimentele din dietă sunt simple și accesibile, iar cel mai scump produs este peștele. Nu uitați de echilibrul apei: va trebui să beți cel puțin un litru și jumătate de apă curată pe zi. Acest lucru vă va ajuta să eliminați toxinele și toxinele de la dvs. Dacă bei un pahar cu apă cu o jumătate de oră înainte de masă, îți vei înfometa foamea, ceea ce înseamnă că vei mânca mai puțin.

Dieta japoneză timp de 14 zile

Dacă doriți rezultate maxime, dieta japoneză de 14 zile vă va ajuta să slăbiți până la 10 kg de greutate în exces, care, conform recenziilor, nu va reveni la fel de repede pe cât a plecat. Dar rețineți că dieta japoneză de 14 zile nu este pentru toată lumea. Datorită consumului zilnic de cafea naturală, acest sistem de slăbire nu este potrivit pentru persoanele cu probleme cardiovasculare. Este strict interzis să urmați această metodă dietetică pentru a pierde în greutate mai mult de 2 săptămâni. Continuarea slăbirii prin acest sistem poate duce la complicații grave de sănătate.

Meniu pentru dieta japoneză timp de 14 zile

Mănâncă conform metodei dezvoltate de autori timp de 7 zile, apoi repetă-l din nou din prima zi. Meniul dietei japoneze timp de 14 zile nu va mulțumi pe toată lumea, în plus, după 2 săptămâni de meniu varză-pește, nu veți putea privi aceste produse mult timp în viitor. Dar rezultatele dietei japoneze merită!

Ieșirea corectă din „japoneză”

O ieșire bruscă și incorectă din acest sistem nutrițional vă poate anula toate eforturile și acest lucru este confirmat de recenziile femeilor care, după ce au trecut întreaga călătorie de 2 săptămâni, au revenit la greutatea lor anterioară. Așadar, fiți pregătiți pentru ceea ce aveți nevoie pentru a dieta după dieta japoneză. Introduceți produsele dvs. obișnuite pas cu pas, respectând următoarele instrucțiuni:

 • pas cu pas adăugați un produs nou pe zi, începând cu cereale, legume și fructe;
 • este posibil să intrați prăjiți, afumați și grași numai la 2 săptămâni după sfârșitul pierderii în greutate.

Japonezele nu mănâncă prea mult, încercând să umple stomacul cu doar 0, 8. Observând acest sistem de scădere în greutate, stomacul tău se va micșora în mod vizibil, ceea ce înseamnă că nu poți mânca prea mult fără disconfort ulterior. Principala greșeală a femeilor după finalizarea pierderii în greutate este dorința de a „ieși din plin”, aruncată asupra mâncării. Amintiți-vă cu ce eforturi v-ați obținut rezultatele și controlați-vă pofta de mâncare în viitor.

Mese după „japoneză”

kilograme pierdute pe dieta japoneză

Dieta japoneză fără sare vă permite să treceți la o dietă mai adecvată, în care va exista un minim de sare, deoarece după consumul pe termen lung de alimente nedospite, veți fi surprinși la câte condimente s-au adăugat mâncare înainte. După ce am pus cifra în ordine și am renunțat la dietă fără a returna kilogramele pierdute, rămâne doar să menținem rezultatul cu mâinile noastre în viitor.

După „japoneză”, se recomandă să mâncați o dietă echilibrată. Pentru a face acest lucru, puteți calcula conținutul de calorii al alimentelor consumate. Tabelul de calorii al alimentelor vă va ajuta în greșelile de calcul. Mănâncă mese mici, dar des. Nu uitați de carbohidrații complecși și echilibrul apei.

Rețeta pentru dieta japoneză este simplă: acordați-vă rezultatul și urmați toate recomandările. Și lăsați recenziile celor care au slăbit să devină o motivație suplimentară pentru dvs. , care demonstrează eficiența acestei tehnici.