Pierderea în greutate cu 1 kg într-o săptămână nu este o problemă

Dacă trebuie să participi la un eveniment de gală, dar nu ești într-o formă perfectă, învață cum să slăbești 1 kg într-o săptămână. Această pierdere în greutate poate părea nesemnificativă pentru unii. Formatorii profesioniști și nutriționiștii consideră că aceste rezultate sunt optime. Corpul se reconstruiește treptat, corpul se obișnuiește cu modificările și nu suferă de pierderea rapidă în greutate.

Pentru a slăbi un kilogram în 7 zile, nu trebuie să stați pe diete stricte cu conținut scăzut de calorii și să vă epuizați cu antrenament. Nici realizările produselor farmaceutice moderne nu ar trebui testate. Dacă vă dați seama care sunt motivele pierderii în greutate, cum se declanșează acest mecanism, veți înțelege că nu există nimic super complicat în acest proces.

Mai întâi trebuie să vă calculați indicele de masă corporală (IMC). Acest indicator semnalează prezența sau absența excesului de greutate. Unele fete, în dorința constantă de a slăbi, pur și simplu nu observă rezultatele deja obținute. Calculul IMC vă permite să înțelegeți dacă mai trebuie să pierdeți în greutate sau este timpul să vă opriți la valorile existente.

Dacă încă există un exces de greutate, dezvoltați un algoritm clar pentru acțiuni ulterioare, decideți cum veți pierde în greutate. Dacă nu puteți face acest lucru pe cont propriu, consultați un antrenor cu experiență sau un dietetician. Uneori, pentru a arăta atractiv într-o ținută nouă, nici nu trebuie să slăbești; este suficient să lucrezi asupra tonusului muscular. Prin întărirea corpului, îi reduceți volumul, în timp ce greutatea rămâne practic neschimbată. Toate opțiunile pentru îmbunătățirea siluetei trebuie discutate cu antrenorul, spune-i doar ce obiective urmărești.

Principiile sănătoase de slăbire

Ne îmbunătățim atunci când rezervele de grăsime subcutanată cresc pe laturi, coapse, fese. În acest fel, corpul acumulează energie primită. Dacă mănânci mai mult decât consumi, excesul este stocat ca grăsime. Când vă reduceți aportul de calorii, organismul primește energia lipsă din rezerve, în acest fel grăsimea este arsă.

reducerea grăsimii subcutanate din abdomen și părți laterale ca urmare a pierderii în greutate într-o săptămână

Nici nu ar trebui să te limitezi prea mult în alimente. Aceasta este plină de tulburări metabolice. Puteți pierde în greutate cu un kilogram pe zi, dar acest lucru nu va aduce beneficii organismului. Admiratorii dietelor rigide, cu conținut scăzut de carbohidrați, se confruntă cu probleme grave de sănătate în timp.

Principiile unei pierderi adecvate în greutate sunt destul de simple:

 • Aport moderat de calorii;
 • Evitarea mâncării nedorite;
 • Activitate fizică regulată;
 • Somn sănătos adecvat;
 • Respectarea regimului de băut - cel puțin 1, 5 litri de apă pe zi.

Dacă urmați reguli simple, nu sunt necesari pași suplimentari.

somnul complet este una dintre regulile pentru slăbit într-o săptămână

Tehnici cheie de pierdere în greutate

Există trei metode principale de slăbire care funcționează cel mai bine în combinație:

 • Dieta;
 • Sport;
 • Proceduri cosmetice suplimentare - masaj, împachetări corporale, saună, hamam.

Restricția dietei și activitatea fizică vă ajută să pierdeți în greutate, în timp ce masajul îmbunătățește tonusul și elasticitatea pielii. Nu este nevoie să urmați o dietă strictă sau chiar să refuzați să mâncați. Studiați lista alimentelor interzise, excludeți-le complet din dietă.

Dacă nu ați mai jucat sport până acum, este momentul să vă schimbați viața dramatic. Este necesară creșterea treptată a intensității procesului de antrenament. La început, puteți merge pe jos mult timp. Lansați aplicația pedometru pe telefonul smartphone pentru a înțelege cât de departe acoperiți, cât de repede te miști, câte calorii arzi. Uneori, acest lucru este suficient pentru a slăbi un kilogram într-o săptămână.

fata efectuează un exercițiu cu gantere pentru pierderea rapidă în greutate într-o săptămână

Dacă sunteți îngrijorat de celulita pe coapse, puteți lua un curs de masaj adecvat. Peste șapte zile, va fi posibil să se îmbunătățească aspectul pielii, să se reducă flascabilitatea. Cu masajul anticelulitic profesionist, nu rămâne hematoame sau vânătăi pe piele. Consultați un terapeut de masaj care are studii medicale. Specialiști cu experiență își îmbunătățesc în permanență calificările, stăpânind noi tehnici de masaj. Nu fiți surprins sau supărat dacă după primele ședințe volumul corpului crește. Masajul provoacă o ușoară umflare a țesuturilor. după câteva zile, umflarea va dispărea, cifra va deveni mai atractivă.

Când obțineți rezultatul dorit, nu vă opriți. Menținerea corpului într-o formă bună tot timpul oferă rezultate excelente. În acest fel, nu numai că îți îmbunătățești aspectul, ci și ai grijă de sănătatea ta.

jogging pentru pierderea în greutate într-o săptămână

Pericolele dietelor grele

Unele fete, care încearcă să slăbească 1 kilogram într-o săptămână, refuză aproape complet mâncarea. Sunt încrezători că organismul va arde mai multe depozite de grăsime în acest fel. Această tehnică este periculoasă și deseori ineficientă. Veți putea într-adevăr să slăbiți mult într-o săptămână. Pierderea în greutate nu va fi nici măcar de un kilogram, ci de 3-5 kg. Dar, din cauza epuizării severe, nu veți putea să vă bucurați de un astfel de rezultat.

Foamea prelungită este stresantă pentru organism. Începe să economisească energie, oprește sau încetinește unele funcții. Simți apatie, slăbiciune, amețeli. Când dieta se termină, vrei să mănânci de toate și mai mult. E greu să te oprești. Când corpul revine la dieta normală, începe să acumuleze și mai multă energie sub formă de grăsime, temându-se că foamea va reapărea în viitor. De aceea, după diete stricte, există șanse de a câștiga și mai mult în greutate decât înainte.

Metabolismul este foarte încetinit de astfel de experimente incorecte pe propriul corp. Pierderea în greutate devine și mai dificilă. Dietele stricte afectează și sănătatea. Adesea, admiratorii acestei metode de slăbit au probleme cu sistemul endocrin, munca tractului gastro-intestinal este întreruptă, iar alte sisteme și funcții eșuează.

posibila perturbare a tractului gastro-intestinal in timpul pierderii in greutate intr-o saptamana

Pot folosi pastile și ceaiuri dietetice

O altă categorie de scădere în greutate este testarea tuturor pastilelor nou înțepate, diverse ceaiuri pentru slăbit. Majoritatea acestor produse sunt periculoase pentru sănătate. Substanțele active care alcătuiesc preparatele presupuse naturale dăunează organelor interne, sistemelor și funcțiilor corpului uman.

Singura acțiune pe care o oferă pastilele pentru slăbit este de a îndepărta lichidul din corp. Au un efect laxativ și urinar. Când excesul de lichid este îndepărtat din corp, scade și greutatea, dar acest lucru nu se întâmplă din cauza arderii grăsimilor.

Unele tablete conțin substanțe psihotrope puternice, care sunt interzise pentru utilizare aproape în întreaga lume. Astfel de componente reduc ușor apetitul, dar consecințele consumului lor pe termen lung sunt deplorabile. Aceste droguri sunt adesea dependente. Este dificil să refuzi utilizarea acestora, chiar dacă o persoană își dă seama că pastilele nu au efectul dorit.

Pentru a slăbi rapid și eficient, nu ar trebui să recurgeți la astfel de măsuri. Mâncați bine și faceți mișcare regulată.

nu este recomandat să luați diuretice pentru scăderea în greutate într-o săptămână

Produse interzise

Următoarele alimente și feluri de mâncare ar trebui excluse complet din dietă:

 • Dulciuri, deserturi, făină, produse de patiserie;
 • Băuturi carbogazoase;
 • Gustări - chipsuri, biscuiți, nuci sărate;
 • Conserve, produse semifabricate;
 • Cârnați, carne afumată;
 • Mâncare prea grasă, picantă.
băuturile carbogazoase trebuie excluse din dietă atunci când slăbești într-o săptămână

Se recomandă aburirea sau coacerea în cuptor. Evitați prăjirea în ulei. În acest fel, creșteți semnificativ conținutul de calorii al vasului finit. Nu mâncați alimente uscate. Chiar dacă nu aveți o bucătărie la locul de muncă, puteți lua cu dvs. un recipient cu carne la cuptor, bucăți tocate și salată de legume. Astfel de alimente nu trebuie încălzite; le puteți mânca, fără a atrage atenția, chiar la locul de muncă.

Merită să limitați consumul de fructe și fructe de pădure. Sunt permise, dar în cantități minime și de preferință dimineața. Creșteți aportul de produse proteice - carne, pește, ouă, brânză de vaci, alte produse lactate fermentate, dar încercați să nu folosiți prea mult sare și zahăr. Îndulcitorii rafinați trebuie evitați cu totul. Puteți adăuga o jumătate de linguriță de miere la ceai sau o porție de brânză de vaci.

mierea ca substitut de zahăr în timpul pierderii în greutate într-o săptămână

Cărui tip de activitate fizică să-l preferați

Sportul joacă un rol important în procesul de slăbire. Vă puteți înscrie pentru fitness, piscină, sală sau doar jogging dimineața. Nu exagerați prea mult imediat. Măriți sarcina treptat. Dacă te antrenezi timp de 1-1, 5 ore de trei ori pe săptămână, dar faci exerciții simple dimineața acasă în fiecare zi, poți pierde în greutate pe kilogram sau mai mult într-o săptămână.

Grăsimile sunt arse mai activ în timpul încărcărilor cardio, când ritmul cardiac este foarte rapid. Dacă vă antrenați în sala de gimnastică, începeți cu o bandă de alergat, o orbită sau o bicicletă staționară. Acordați acestui tip de încărcare 20-30 de minute, apoi treceți la complexul de alimentare. În acest fel, toate grupele musculare sunt elaborate, greutatea se pierde bine.

exerciții fizice în timp ce slăbești într-o săptămână

Pierderea a 1 kg într-o săptămână nu este dificilă, dacă urmați reguli simple, urmați recomandările antrenorului și nu vă încălcați dieta. Nu te opri aici. Dacă reveniți la un mod de viață nesănătos, inactiv, atunci excesul de greutate va deveni companionul vostru constant. În timp, sportul și alimentația sănătoasă vor deveni un obicei. Cu siguranță vă veți surprinde gândindu-vă că habar nu aveți cum ați trăit înainte.